Byggföretag i Nacka

Totalrenovering i Nacka

Byggföretag i Nacka

Vi på totalrenovering i Nacka är ett byggföretag som hjälper dig med olika bygg- och renoveringsarbeten. Vi arbetar alltid med kvalitativt material som vi tillsammans med kunden väljer ut. Vi arbetar erfaret och pålitligt vid varje arbete som vi utför så att du med trygghet kan anlita oss. Vi är etablerade i Nacka, men hjälper dig inom hela Stockholmsområdet. Vi utför inte enbart uppdrag inomhus utan även utomhusarbeten såsom bygge av bastuhus, pool och trädäck.

Vi är väldigt flexibla och anpassar oss efter dina önskemål. När du anlitar oss kan du känna dig trygg, vi har alla behörigheter som krävs och vi anlitar även enbart behöriga elektriker eller rörmokare. Vårt motto är att vår kunskap är din trygghet och det genom hela projektet. Vi riktar oss till både företag och privatpersoner som känner att de är i behov av ett professionellt byggföretag. 

Vill du veta mer?

Vill du veta mer kring våra tjänster eller om oss? Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer. Du kan nå oss via telefon, mejl eller via formuläret som befinner sig här ovan.