Nytt kök i Nacka

Totalrenovering i Nacka

Vill du ha ett nytt kök i Nacka?

Om du letar efter ett nytt kök i Nacka så kan vi hjälpa dig med det. Vi har en stor erfarenhet av att renovera och att bygga nya kök anpassade till dina behov och önskemål. Vi hjälper dig med de stora uppdragen och även med de som är mindre. Vi är väldigt erfarna och kunniga inom branschen som resulterar till att vi enbart levererar kvalitativa arbeten. Vi har kunskapen som krävs även för de mest komplexa uppdragen. Vårt främsta mål är att du som kund blir nöjd med arbetet när det är slutfört.

Vi har ett nära samarbete med både elektriker och rörmokare som är behöriga så att du snabbt och enkelt kan utföra nästa steg i ditt hem. Vi väljer alltid tillsammans ut vilket sorts material du vill ha och om du är osäker så hjälper vi dig. Vi vet vilket material som lämpar sig bäst för ändamålet och att det ska resultera till ett gediget resultat.

ROT-avdrag

När du anlitar oss till uppdrag så kan du ta del av ROT-avdraget. Vi tillhandahåller bra priser, men när du tar del av ROT-avdraget så blir priset ännu bättre. Du betalar då enbart 50% av kostnaden för arbetet.

Vi erbjuder kostnadsfria offerter, kontakta oss om du vill veta mer.